VERHUUR ACADEMY

           Opleidingen huur en verhuur van woonruimte en vastgoed             

BLOG

overzicht:  volledig / samenvatting

Huurrecht Woonruimte Aktueel

Geplaatst op 11 mei, 2017 om 6:25 Comments reacties (4)

De afgelopen maanden zijn alle opleidingen en trainingen weer volledig geactualiseerd. Dit doen wij met grote regelmaat om de opleidingen voortdurend te laten aansluiten op de ontwikkelingen in de markt.

Zo ook voor de opleiding Huurecht Woonruimte. De eerste update was voor de cursisten van de klassikale opleidingen en nu is ook de E-Learning volledig bijgewerkt en staat ook al online. 

De E-Learning Huurrecht Woonruimte Basis besteed ook aandacht aan de nieuwe vormen van huurovereenkomsten, zoals de nieuwe ROZ huurovereenkomst en de "tijdelijke" huurovereenkomsten.

Al onze E-Learning trainingen staan inmiddels op onze nieuwe digitale platform.

E-Learning steeds belangrijker

Geplaatst op 8 november, 2016 om 11:35 Comments reacties (18)

De Verhuur Academy onderschrijft het toenemende belang van "leren waar je wil en wanneer je wil" en niet gedicteerd door vaste cursusdagen op een enkele lokatie.

In 2014 is de Verhuur Academy, als pioneer binnen ons marktsegment, al begonnen met het aanbieden van enkele opleidingen als E-Learning. Nu twee jaar later merken wij dat de vraag naar E-Learning blijft toenemen.

Wij zijn nu dus volop bezig om alle bestaande opleidingen ook als E-Learning te gaan aanbieden. Daarnaast zijn wij druk bezig met de voorbereiding van nieuwe opleidingen die in 1e instantie als E-Learning beschikbaar gaan komen.

Voortdurend worden er nieuwe toepassingen ontwikkeld die E-Learning niet alleen leuker maken maar ook steeds meer beleving toevoegen aan een opleiding. Om deze ontwikkelingen te kunnen integreren in onze E-Learning opleidingen worden steeds zwaardere eisen gesteld aan het digitale leerplatform. De komende maanden gaan wij dan ook besteden aan het aanpassen en uitbreiden van onze E-Learning omgeving voor de nieuwe, binnenkort te verwachten, opleidingen.


Al onze E-Learning opleidingen zijn overal te volgen waar een internet verbinding is, dus ongeacht welk apparaat uw wilt gebruiken. Windows of Mac, pc, laptop, Ipad, tablet of zelfs op een mobiele telefoon. 

Nooit ingewikkeld, iedereen kan er mee omgaan. En zijn er vragen over inhoud van de cursus of het werken met de E-Learning. Er is op iedere pagina een mogelijkheid tot het stellen van vragen of plaatsen van opmerkingen. Onze docenten ondersteunen altijd de cursisten via het platform, maar ook per e-mail of met een telefonisch overleg. Leren doen wij samen.

Bezoek regelmatig website van de Verhuur Academy om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken. Rss_feed