top of page

Nieuwsoverzicht

E-Learning "Kamerverhuur"

Momenteel zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwste E-Learning Kamerverhuur. 

Alles wat je als verhuurder / verhuurmakelaar moet weten over:

  •  (nieuwe) regelgeving en wetten
  • vormen kamerverhuur
  • maximale huur
  • puntentelling
  • bijkomende kosten
  • contracten
  • huurverhoging en afrekening servicekosten
  • onderhoud
  • opzegging
De verwachte introductie is medio april 2023. Houd onze website in de gaten of kijk regelmatig op Linkedin voor meer nieuws.

#

Nieuw telefoonnummer

Voor een nog betere bereikbaar hebben wij nu een nieuw telefoonnummer waardoor er altijd een medewerker van de Verhuur Academy aan de lijn kan komen. Dus voor vragen over onze opleidingen of vragen als je al bezig bent in de Online Leeromgeving:

Telefoon: 085 - 2006691

#

Verhuur Academy gaat verder als E-Learning platform

Vanaf september 2022 stoppen wij met klassikale opleidingen. De laatste jaren merken wij een grote verschuiving van klassikaal naar E-Learning.

Wij gaan ons dan ook verder richten op het aanbieden van E-Learning voor al onze opleidingen.

#

Klassikale opleiding Verhuurmakelaar najaar 2022

Op 2 september starten wij weer met de Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte Compleet, de Basis opleiding start op 9 september.

Vele jaren waren wij te gast bij Ons Vergaderhuis te Utrecht, helaas zijn zij gestopt met de exploitatie. Vanaf september zullen wij dan starten op een nieuwe les locatie in of rond Utrecht. De groepsgrootte is gemaximeerd op 10 cursisten voor een goede en persoonlijke interactie.

#

STAP subsidie voor opleidingen

De Stichting Verhuur Academy heeft geen winstoogmerk en kan mede daardoor haar opleidingen met een zo'n scherp mogelijke prijs aanbieden aan haar cursisten. Aansluiting bij het STAP-register vergt een grote financiele investering waardoor wij genoodzaakt zouden worden onze prijzen substantieel te gaan verhogen. Wij hebben er hierdoor voor gekozen om ons (op dit moment) niet aan te sluiten bij het STAP-register.

#

Agenda 2022 klassikale opleiding

De Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte, zowel basis als compleet, gaan weer van start in maart 2022.

De eerste cursisten hebben zich nu al ingeschreven, de grootte van de groep wordt beperkt tot maximaal 8. Het is inmiddels niet meer mogelijk om in te schrijven voor de startdatum in maart. De eerstvolgende klassikale opleiding start weer in september 2022.

#

Klassikale opleidingen september 2021

De Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte Basis en Compleet starten weer in september 2021. De Basis opleiding is 4 dagdelen en de Compleet opleiding heeft 6 dagdelen. Voor beide opleidingen krijgt u een uitgebreid werkboek om thuis de lessen voor te bereiden. Naast de klassikale training krijgt u 3 praktijkgerichte opdrachten en een online examen. Wij beperken onze klassikale groepen nog steeds tot maximaal 8 cursisten.

#

Klassikale opleiding verhuurmakelaar woonruimte maart 2021

In verband met de beperking op het aantal cursisten ten opzichte van de beschikbare ruimte is de opleiding met start maart 2021 volgeboekt.

De volgende klassikale opleiding zal van start gaan in september 2021.

#

Update klassikale trainingen (29-9-2020)

In verband met de laatste ontwikkelingen op gebied van Corona het volgende:

Lopende klassikale trainingen worden afgemaakt met alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen

De klassikale trainingen van november/ december 2020 zijn voorlopig doorgeschoven naar maart 2021

#

Omscholen met toestemming van het UWV - Gestopt per 1 - 1 - 2021

Januari 2021

Helaas moeten wij mededelen gestopt te zijn met het aanbieden van opleidingen via het UWV. De nieuwe procedures van het UWV per 2021 zijn dermate opgeschaald dat de hiervoor te verrichten werkzaamheden niet meer opwegen qua tijd en kosten ten opzichte van het beperkt aantal cursisten via het UWV.

#

Augustus 2020

Voor werkzoekenden die zich willen omscholen en daardoor meer kans kunnen maken op het vinden van een passende baan biedt het UWV de mogelijkheid tot omscholing. De werkzoekende dient zelf een aanvraag in via de UWV werkmap en start een aanvraagtraject.

Met ingang van 1 september 2020 heeft de Verhuur Academy een overeenkomst gesloten met het UWV voor het aanbieden van de opleidingen via de Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte. De opleidingen zijn zowel klassikaal als via E-Learning te volgen.

#

Klassikale opleiding Verhuurmakelaar najaar 2020

De opleiding voor september/ oktober is geheel volgeboekt, de klassen zijn nu kleiner in verband met de Corona richtlijnen.

Wij zijn nu druk bezig met de voorbereiding van een extra opleiding in de periode tussen 6 november en 11 december. De maximale groepsgrootte wordt 8 cursisten. Wil je erbij zijn, aanmelden doe je dan via de knop INSCHRIJVEN.

#

Afscheid oude E-Learning platform nu definitief

Na 6 maanden intensief overzetten en tegelijk updaten zijn nu alle opleidingen beschikbaar in onze nieuwe leeromgeving. Onze oude leeromgeving heeft jarenlang onze cursisten mogen ontvangen, maar het was tijd voor een meer geavanceerde en eigentijdse leerbeleving. Cursisten die nog niet 100% gereed zijn met hun opleiding en korter dan 6 maanden geleden gestart zijn, krijgen een bericht dat zij vanaf nu naar het nieuwe platform kunnen gaan en een inlogcode kunnen aanvragen ter registratie.

#

(2-7-2020)

E-Learning platform

Bijna alle opleidingen staan nu gereed op ons nieuwe E-Learning platform en gelijk helemaal up-to-date. Met de laatste ontwikkelingen, diverse modellen/ voorbeelden, links voor meer achtergrond informatie, video's, deel-toetsen en praktijkopdrachten. Met volledige persoonlijke ondersteuning via | chat - mail - telefoon - Skype.

Nu gereed:

- Beleggen in Vastgoed

- Huurrecht Woonruimte Basis

- Veilig Verhuren/ Screenen huurders

- Verhuurmakelaar Woonruimte Basis

- Verhuurmakelaar Woonruimte Compleet

In voorbereiding:

- WWS puntentelling (circa 27 mei gereed)

- Kamerverhuur (eind juni)

#

Aangepaste opleidingen

De klassikale opleidingen zijn in ieder geval tot 1 juni uitgesteld ingevolge het verbod van de Overheid tot samenkomsten.

Hiervoor in de plaats komen onze opleidingen via E-Learning. De E-Learning is compleet en het klassikale gedeelte is zo goed mogelijk opgenomen. Daarnaast wordt het voor iedere cursist mogelijk om individueel een sessie met een docent aan te vragen per Skype. Voor cursisten die als groep deelnemen komen er aanvullende Webinars.

#

Het nieuwe schooljaar gaat weer beginnen

Vanaf 6 maart 2020 geven wij weer onze klassikale opleidingen tot verhuurmakelaar in Utrecht. Dit jaar is de Leergang Verhuurmakelaar Woonruimte nog completer dan ooit tevoren. Dus geen jaarlijkse update maar een upgrade. Deze opleiding is vol, de eerstvolgende begint in september 2020.

#

Verhuur Academy 2011 - 2020

De Verhuur Academy is haar 10e jaar ingegaan en daar zijn wij best trots op. Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij vele honderden cursisten mogen begroeten en onze kennis aan hun overgedragen.

#

Klassikale opleidingen september 2019

Vanaf 6 september 2019 geven wij weer onze klassikale opleidingen tot verhuurmakelaar in Utrecht. Schrijf u nu in want het aantal plaatsen is beperkt.

#

Klassikale leergang verhuurmakelaar woonruimte

De beide klassikale opleidingen tot verhuurmakelaar woonruimte (basis en compleet) voorjaar 2019 zijn volledig volgeboekt. De eerstvolgende opleidingen starten weer in september 2019.

#

Beleggen in Vastgoed

De nieuwe E-Learning "Beleggen in Vastgoed" staat inmiddels online op ons E-Learning platform. Lees de achtergrond over deze training op de cursuspagina Beleggen in Vastgoed.

#

De Verhuur Academy in 2017

Wat gaan wij in 2017 ontwikkelen? Lees onze publicatie van LinkedIn.

#

Nieuw platform E-Learning

Omstreeks 10 januari 2017 zal ons E-Learning aanbod actief worden in een nieuwe digitale leeromgeving. Cursisten die een nieuwe opleiding gaan starten krijgen uiterlijk 10 januari de nieuwe inlog via de email toegezonden.

#

E-Learning of klassikaal?

Naast onze klassikale opleidingen is het nu mogelijk om alle opleidingen ook als E-Learning te volgen. Alle voordelen van de klassikale opleidingen, inclusief werkboek, video's, sheets, documenten en meer. Ga naar de pagina E-Learning voor meer informatie.

#

Nieuwe opleidingen 2017

De Verhuur Academy werkt voortdurend aan nieuwe opleidingen, vaak op verzoek van onze cursisten. In het voorjaar introduceren wij de training Huurrecht Bedrijfsruimte. Verder werken wij aan de nieuwe opleiding "Beleggen in vastgoed" voor iedereen die wil gaan beleggen in woonruimte of overig vastgoed.Klik hier om te beginnen met bewerken. Dit blok is een basiscombinatie van een titel en een paragraaf. Gebruik hem om bezoekers welkom te heten op je website, of om een product of dienst uit te leggen zonder afbeelding. Probeer de paragraaf kort te houden en stukken tekst af te wisselen op je pagina om hem interessant te maken voor bezoekers.

bottom of page