top of page

Opleidingen makelaars huur en verhuur

OPLEIDINGEN VOOR MAKELAARS

Ook het werkgebied van de makelaars, gericht op verkoop, is de laatste tijd flink in beweging. Mede door teruglopende verkopen en de vraag vanuit de markt is het verhuren van woonruimte inmiddels een regulier onderdeel van hun werkzaamheden geworden.

Vanuit de opleidingen makelaars wordt nog te weinig aandacht besteed aan het specifieke werkterrein op gebied van huur en verhuur van woonruimte. 


De Verhuur Academy is de specialist voor opleidingen voor makelaars gericht op huur, verhuur en beheer van woonruimte. Sinds onze start in 2011 hebben wij de vakkennis van vele makelaarskantoren en hun medewerkers op een hoger peil gebracht. Een (verhuur)makelaar met verstand van zaken kan zijn verhuurders goed voorbereiden op alles wat op hun af gaat komen en duidelijk uitleggen hoe zij hun volledig en vooral professioneel kunnen begeleiden.


Voor makelaars die hun kennis willen uitbreiden en opfrissen bevelen wij onze praktijkgerichte E-Learning tot verhuurmakelaar aan. Met een investering van gemiddeld 50 tot 60 uur maken wij u volledig wegwijs in deze specifieke materie en kunt u met een gerust hart voortaan bemiddelen bij verhuur.

Heeft u alleen behoefte aan meer kennis van het proces van "Veilig verhuren", neem dan eens een kijkje bij de E-Learning Veilig Verhuren - Screening Huurders. In een overzichtelijke en complete E-Learning behandelen wij alle aspecten van intake, screening en interpretatie van documenten en credit check.

Na afloop van de cursus gaat u meer bewust om met de informatiestroom en zult u in werkelijk 99% van de situaties een afgewogen keuze kunnen maken voor een huurder.


bottom of page