Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

OVER ONS

MISSIE

DOELGROEPEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

Missie en doelstelling 

De missie en doelstelling van de Verhuur Academy is door middel van (aanvullende) opleidingen en trainingen een brug te slaan tussen de theorie en praktijk bij de dagelijkse werkzaamheden van een verhuurmakelaar of woonconsulent.

De opleidingen zijn voor iedereen die reeds werkzaam is binnen de verhuurmakelaardij of een eigen bedrijf als verhuurmakelaar wil gaan starten.


De Verhuur Academy gaat de dialoog aan met alle marktpartijen op gebied van wonen, huren & verhuren, beleggen en ontwikkelen en beheren van vastgoed.


Door voortdurend te luisteren naar de wensen van alle partijen en voortgaande evaluatie van onze opleidingen streven wij naar een hogere kwaliteit binnen de verhuurmakelaardij.


Er is bij de oprichting van de Verhuur Academy in 2011 een bewuste keuze gemaakt voor een stichting als ondernemingsvorm. Naast het verzorgen van trainingen en opleidingen zal veel aandacht in de toekomst uitgaan naar betere voorlichting aan huurders, verhuurders en iedereen die binnen de branche werkzaam is.


Middels brochures, white papers en ook e-boeken zullen wij ingaan op alle aspecten en ontwikkelingen op gebied van huren. Hierbij zullen wij mede aandacht gaan besteden aan voorlichting over preventie van de vele vormen van woonfraude.


Speciaal voor iedereen die een opleiding of training gevolgd heeft bij de Verhuur Academy hebben wij nu een unieke service - de helpdesk - ontwikkeld. Heeft u bij de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden behoefte om even te overleggen over een bepaald onderwerp of om een probleem of vraagstelling aan ons voor te leggen.