top of page

Opleidingen wooncorporaties

OPLEIDINGEN VOOR MEDEWERKERS WOONCORPORATIES

Speciaal voor verhuurmakelaars en woonconsulenten werkzaam bij wooncorporaties bevelen wij onze opleiding Verhuurmakelaar Basis of Compleet aan. In tegenstelling tot de specifieke opleiding instituten die zich alleen richten op uw branche, werken wij vanuit de praktijk met een commerciële blik. Dit is vooral belangrijk bij de verhuur van vrije sector woningen. Deze groep huurders verlangt een meer commerciële en service gerichte aanpak.


Alle medewerkers van wooncorporaties kunnen middels het "individueel loopbaan ontwikkelingsbudget" zelf bepalen met welke opleiding of training zij hun kennis willen verbreden.

Wilt u meer weten over het individueel loopbaanbudget, lees dan verder op de website van Aedes.


De Verhuur Academy heeft de afgelopen jaren vele medewerkers van meer dan 50  wooncorporaties mogen begroeten bij de cursussen en opleidingen. Neem eens een kijkje op onze pagina "onze klanten" en zie wie u al voor gegaan is.


De laatste trend is dat medewerkers van de servicedesks en klantenservice ook deels ingezet worden bij woningmutaties en zich actief gaan bezig houden met het proces van huren en verhuren.

Deze medewerkers zijn dus goed bekend met de gehele werkwijze bij de wooncorporatie maar missen nog de extra vaardigheden en kennis van een verhuurmakelaar of woonconsulent.

Onze actuele opleidingen wooncorporaties sluiten hier perfect bij aan en geven de juiste verdieping die noodzakelijk is om u kennis te vergroten.


Heeft u als wooncorporatie behoefte om uw medewerkers aanvullend te trainen op bepaalde onderdelen? Dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn met incompany-trainingen en workshops die speciaal op uw behoefte en doelstellingen worden aangepast.

bottom of page