top of page

E - VEILIG VERHUREN | SCREENEN HUURDERS

Voor een eigenaar van een huurwoning is een goede huurder van het grootste belang.

Er zijn steeds meer zogenaamde "foute huurders" op zoek naar argeloze verhuurders en verhuurmakelaars die niet 100% weten waar zij bij een screening op dienen te letten.


De media berichten hierover voortdurend en toch gaat het nog regelmatig fout, soms met grote gevolgen en financiële schade voor de verhuurder. Denk niet alleen aan hennepteelt maar ook aan zaken zoals woonoverlast, huurders die complete woningen strippen en uitblijven van betaling van de huur.

Regelmatig wordt met succes de schade van een verhuurder verhaald op de verhuurmakelaar die steken heeft laten vallen.

Speciaal hiervoor heeft de Verhuur Academy nu een E-training " Veilig Verhuren" ontwikkeld.


Voor wie?

De E-training veilig verhuren - screening huurders is bestemd voor (verhuur) makelaars, woonconsulenten, medewerkers wooncorporaties, beleggers en alle particuliere verhuurders van woonruimte.


Programma

  • vormen van woonfraude
  • verzamelen benodigde documenten van woningzoekende
  • controle op de documenten, echtheid en consistentie
  • buitenlandse woningzoekenden - expats of arbeidsmigranten
  • credit checks - nut en interpretatie
  • huurders registers en verklaring goed huurgedrag
  • dossier, rapportage eigenaar en privacy

Verworven kennis

Na het doorlopen van deze E-training bent u meer alert en zult u in 99% van de situaties een juiste afweging kunnen maken van de gegoedheid van de huurder. Door toepassing van de verworven kennis zult u met succes aansprakelijkheid kunnen voorkomen.


Tijdsduur, leermiddelen en investering

De training Veilig verhuren - screenen huurders wordt gegeven als E-Learning. U bepaalt zelf uw tempo en wanneer u de opleiding wilt volgen. Heeft u vragen dan kunt u deze direct in de opleiding aan ons stellen via de chatfunctie. U kunt ook uw vragen stellen per email, een belafspraak maken of een gesprek via Skype aanvragen.


Na inschrijving en ontvangst van uw betaling ontvangt u een link naar onze digitale leeromgeving.

U kunt daarna direct starten met de training. Na afloop van de training ontvangt u de teksten en modellen in pdf als blijvend naslagwerk. De training wordt afgesloten met een online examen. Als het examen met succes wordt afgesloten dan ontvang u het certificaat Veilig verhuren - screenen huurders.


De kosten voor de E-training "Veilig Verhuren" bedragen € 295,- btw vrijgesteld.

Alle informatie over de opleiding als PDF

Wij hebben een uitgebreide informatie brochure over deze opleiding gemaakt om rustig te kunnen nalezen of om de keuze voor de opleiding te bespreken met jouw manager binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

bottom of page