VERHUUR ACADEMY

           Opleidingen huur en verhuur van woonruimte en vastgoed    
E-Learning en klassikaal          

E - WWS PUNTENTELLING

Op 1 oktober 2015 is het Woning Waardering Stelsel, na een lange voorbereiding, ingrijpend aangepast. Wat zijn de gevolgen in de dagelijkse praktijk? Een goede puntentelling maken, die niet betwist wordt door een huurder, is niet zo eenvoudig als het lijkt. Alle kleine details zijn belangrijk en dienen goed geinterpreteerd te worden.

Speciaal hiervoor heeft de Verhuur Academy nu de E-training " WWS - puntentelling" ontwikkeld.

Voor wie?
De E-training WWS is bestemd voor alle  (verhuur) makelaars, woonconsulenten, medewerkers wooncorporaties, beleggers en alle particuliere verhuurders van woonruimte die snel en volledig op de hoogte gebracht willen worden van de laatste stand van zaken.

Programma
  • laatste wijzigingen vanaf 1 oktober 2015 t/m heden
  • hoe is de WOZ-waarde hierin verwerkt
  • wat zijn de gevolgen in de praktijk
  • welke gegevens heb ik nodig voor een puntentelling
  • waar moet je extra bedacht op zijn
  • de berekening van de punten
  • wat wordt de huurprijs
  • interpretatie verschillen huurder / verhuurder
  • valkuilen, tips, procedures en meer

Verworven kennis
Na het doorlopen van deze E-training bent u volledig op de hoogte van het nieuwe WWS, kunt u een puntentelling maken, de juiste huurprijs vaststellen en leert u omgaan met mogelijke procedures.

Tijdsduur, leermiddelen en investering
De training WWS-puntentelling wordt gegeven als E-Learning. U bepaalt zelf uw tempo en wanneer u de opleiding wilt volgen. Heeft u vragen dan kunt u deze direct in de opleiding aan ons stellen via de chatfunctie. U kunt ook uw vragen stellen per email, een belafspraak maken of een gesprek via Skype aanvragen.


Na inschrijving en ontvangst van uw betaling ontvangt u een link naar onze digitale leeromgeving. 
U kunt daarna direct starten met de training. Na afloop van de training ontvangt u de teksten en modellen in pdf als blijvend naslagwerk. Tijdens de opleiding krijgt u een praktijkgerichte opdracht, deze telt mee voor het examen. De opleiding wordt afgesloten met een online examen. Als het examen met succes wordt afgesloten dan ontvang u het diploma WWS-puntentelling.

De kosten voor de E-training "WWS - puntentelling" bedragen € 295,- btw vrijgesteld.

Alle informatie over de opleiding als PDF

Wij hebben een uitgebreide informatie brochure over deze opleiding gemaakt om rustig te kunnen nalezen of om de keuze voor de opleiding te bespreken met jouw manager binnen de organisatie waar je werkzaam bent.