top of page

Opleidingen vastgoed


Gelet op de verschuiving van klassikaal naar E-Learning de laatste jaren heeft E-Learning enorm aan populariteit gewonnen.

Met ingang van september 2022 zullen wij alleen nog E-Learning opleidingen gaan aanbieden. 


E-Learning


Op veler verzoek zijn wij gestart met het omzetten van onze trainingen en opleidingen naar een E-Learning systeem. Een training per E-Learning volgen werkt anders dan de klassikale variant.

In de klas is er altijd een directe interactie tussen de cursisten en de docenten mogelijk. Bij E-Learning is de cursist volledig zelfstandig aan het leren en dit vergt wel enige discipline. Het grote voordeel is wel dat de cursist zelf bepaald waar en wanneer aan de training wordt deelgenomen.


Om de E-Learning meer interactief te maken hebben wij het cursusmateriaal gecombineerd met onderdelen uit onze Powerpoint presentatie die de klassikale trainingen ondersteunen.

 Door toevoeging van video's, foto's, tabellen, voorbeelden en E-toetsen wordt het geheel compleet.

Iedere cursist kan op elk moment in de E-Learning een vraag stellen of een opmerking plaatsen. Hiermee wordt de training meer persoonlijk en de betrokkenheid vergroot.


In-company training


Het is al mogelijk om een in-company training te boeken voor een groep van minimaal 3 cursisten van dezelfde organisatie.

Ook verzorgen wij regelmatig in het gehele land op maat gemaakte trainingen voor organisaties zoals (verhuur) makelaars, beleggers en wooncorporaties.

Heeft u interesse in een maatwerk training, neem dan contact met ons op.


Franchise organisaties


Speciaal voor franchise organisaties ontwikkelingen wij maatwerk trainingen in samenhang met de eigen identiteit en behoeften. Wij verzorgen voor u een eigen opleidingsprogramma met trainingen voor nieuwe franchisenemers en vervolg trainingen in de vorm van een permanente educatie.


Meer trainingen zijn in voorbereiding. Heeft u behoefte aan een specifieke opleiding of training, neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.


Ook zullen wij in de toekomst aandacht gaan besteden aan vervolg trainingen om uw bestaande kennis op te frissen en te actualiseren aan de veranderingen binnen uw vakgebied.

Deze trainingen zullen als Permanente Educatie (PE) worden aangeboden.

bottom of page